MANGO OG CHILISALSA


EN AV DE SIDERETTENE JEG VIRKELIG ER BEGEISTRET FOR

Først og fremst passer den til lam i alle fasonger, dessuten kan du uten problemer spisen den sammen med stekt fisk, grillspyd, stekte svinekoteletter og den er fantastisk til grillpølser. Da kan man med litt bedre samvittighet spise pølser, det blir ikke bare tomme kalorier. 
Dette er en smaksbombe av dimensjoner. Du legger vel og merke til fargen, den formelig lyser mot deg, næringsrik så det holder.


En herlig blanding
Oppskrift
3-4 personer
300 gr mango
300 gr avocado
½ agurk
3 vårløk
1 kvast koriander (Kan utelates)
1-2 chili
2 ss olje
Dryss med salt og pepper, evt chilipulver,
sett i kjøleskap i 1-2 t

Alt kuttes i fine små terninger.
Ha i chilipulver etter smak.
I dette tilbehøret balanserer de forskjellige smakene på en deilig måte.

Jeg har brukt dette i stedet for salat ved siden av grillet og stekt lammekjøtt, stekte svinekotteletter og stekt fisk. Tenker at det også kan brukes på et tapasbord.
Klikk her for flere sideretter

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?