HAR DU SMAKT COLESLAW?

 JA, DET AVHENGER VEL AV HVOR GODT DU ER INNE I DEN AMERIKANSKE BARBECUE-TRADISJONEN. 

Noen er jo det, og elsker amerikansk grillmat, noen elsker bare grillmat og noen av oss har skjønt at vi kan plukke med oss det som passer, enten vi snakker amerikansk, norsk eller asiatisk.

Jeg har altså plukket med meg denne grønnsaks-salaten fordi den er god og fordi det er en enkel rett å lage med hverdagslige ingridienser. 

En tredje årsak er at den passer så godt en til en helt mengde forskjellige stekte matretter. Prøv den med stekt laks, namm, namm.

Den kler jo faktisk den blå keramikkskåla. 

Oppskrift

2 stk gulrøtter

1/4 hodekål el spisskål

1 grønt eple

1 dl lettmajones

1 dl lettrømme

salt  pepper 

1 ss sitronsaft.


Snitt eple, kål og gulrot, gjerne med en mandolin, eller et rivjern. 

Bland majones, rømme og krydder, deretter blander du alt sammen. 

Det erfullt mulig å lage sin egen smak hvis du tllsetter urter etter smak og behag. Har og smakt denne med rosiner i, nydelig.


Klikk her for flere salater


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?