GLASERTE GRØNNSAKER

DU HAR KANSKJE OGSÅ, AV OG TIL TENKT AT KOKTE GRØNNSAKER ER LITT KJEDELIG?

Jeg gjør i allefall det. Derfor kikker jeg meg ofte rundt for å se etter andre måter å servere dem på. 





OPPSKRIFT
300 gr grønnsaker 
1 ss smør
1 ss olivenolje
1 ts sukker
2 klyper salt
Finhakkede urter

Kutt grønnsakene i fine jevne biter, og legg dem utover en kjele i bare ett lag. Kanskje du kan bruke en stekepanne, med større bunnflate. Dekk med vann og tilsett resten, smør, olje sukker og salt. Vannet skal stå ca 1 cm over grønnsakene. Kok dette til vannet fordamper. 
Etterpå rister eller rører du i grønnsakene, alt skal være dekket med glinsende væske.
Alle mulige grønnsaker kan brukes og de kan serveres til alt av stekt mat. 
Andre måter å tilberede og å servere grønnsaker kan du finne med å klikke her

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?