FREDAGSKOS, ALLE ER HJEMME, ALT ER KLART, HØSTEN ER HER

ALLE TO HAR RIGGET SEG TIL I DEN INNERSTE STUA, OGSÅ KALT BIBLIOTEKET
(KAN DET KOMME AV ALLE BØKENE TRO?)

Ja, hva er det som skjer? Det er jo tid for en aperitiff. Her forsøker vi å kick-starte helgen, å samle oss litt etter det vi har ordnet med på hver vår kant i løpet av uka.
Jeg sier at vi tar blikk kontakt og senker skuldrene, spiller litt musikk og ellers koser oss som best vi kan.
Andre kaller dette en cocktail-tid eller en appetizer, vi frankofile sier aperitife.
Denne fredagen ble det et lite tapas-bord til kosen.
Nesten en hel middag
 

Hva har jeg laget, tro?
Bak til høyre:
  • Agurkskiver med en klatt creme fraich og en klatt sort kaviar(lodderogn)
Foran
  • Kjeks av Parmesan og Norvegia med estragonkvister
Bak til venstre
  • cocktailpølser rullet i tynn baconskive, drysset med brunsukker, stekt ca 10-12 min på 200 C
Joda, dette var nesten et helt måltid. Vi hadde gulrotsuppe til middag et par timer etterpå. Selv den ble det mye til overs av.
Mer fredagsaperitiff? Klikk her og her




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?