MAGER APPELSINFROKOST

TENKTE DET VAR PÅ TIDE MED NOE MAGERT FØR PÅSKESJOKOLADEN OG MARSIPANEN SLO TIL FOR FULLT.

Ok, det er mulig at det er bare meg, men det har aldri skadet å spise litt magert av og til. Når maten smaker så god, metter så bra og ser så fantastisk ut så er det jo bare fryd og glede.

Påske på alle tallerkener

Slik lager man denne frokosten, eller mellommåltidet eller til og med dessert, hva du enn vil, men så god var den altså.
Oppskrift til 2(ca 306 kcal pr porsjon)
300 gr mager cottage cheese
2 appelsiner
kjerner av  1/2 granateple
2 ss linfrø
6-8 valnøtter

Fjern skallet på appelsinene. Skjær vekk alt det hvite. Skjær ut pene stykker. Ta ut kjernene i granateplet. Det gjør du ved å skjære rundt skallet i granateplet med en skarp kniv. Deretter brekker du opp granateplet i biter og plukker ut kjernene. De skal være hele. Legg cottage cheese på en passende tallerken og ha på resten av ingrediensene.
Se det, denne var jo enklere enn enkel. Et veldig godt bidrag til å få variert menyen min.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?