OPPDATERING FRA HAGEN

DEN SOM HAR VÆRT FORSØMT I 5-6 UKER.

Og der midt på våren i  den viktigste vekstsesongen. Da vi endelig var på plass for å gjøre vår plikt, var det nesten sånn at vi segnet ved synet av friskt, frodig og stort ugress. Det var søndagskveld. 
I dag torsdag har vi klart å finne fram til hagen vår. Ikke helt uten svette og, om ikke tårer så smerte. Rygg og lår er ganske stive og mørbanket. En liten påminnelse om alder og årene som går.
Husvask er nødvendig


Det er ikke bare sekk på sekk med ugras som er resultatet, men og et hus hvor man ser fargen på malingen. Denne prosessen må gjøres hvert år. Forurensning fra biltrafikken og hva som ellers er i luften ser vi resultatet av.
Bare vent så kommer spisekroken vår til å gjenoppstå som om den alltid har vært der, og som om vinteren var en fjern og litt kald drøm.

Dugglilje eller Hosta
Disse var blandt de plantene som hadde klart seg flott på egenhånd. De trives i skyggefulle partier, her får de skygge bare deler av døgnet, men ser ut til å klare seg allikevel.
Marikåpe
Denne planten trives over all forstand. Det er ikke mye ugress som skal prøve seg på den. Sneglene er heller ikke interressert. Allikevel har den sine sider, den må underlegges hard tukt. Den sprer seg ganske mye.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?