CHILISAUS TIL KYLLING

EN STERK OG GOD SAUS ELLER DIP

Kylling er en av de viktigste kildene til protein som fins i vårt kosthold. Det beste ved dette milde kjøttet er at det kan varieres så mye. 
Det er nesten uendelig, og hver gang så tenker jeg der, var en ny yndlingsrett.
Denne gangen er det saus som gjelder.
Nå, når jeg ikke er så veldig opplagt til storslagen matlaging, så kom denne oppskrifta som sendt fra himmelen.
Tenk hvor mange variasjoner det fins.

Den skal ikke engang kokes. Derfor passer det så godt å dyppe vårruller i eller bare ha den over et kyllingspyd.

Oppskrift:
2 dl søt chilisaus
1 ss tomatpurè
3 ss østerssaus
3 ss riseddik
2 fedd finhakket hvitløk
1 finhakket rød chili
salt og pepper

Bland alt sammen og sett kaldt til servering. Kan det bli lettere?
TIPS 1: Bland inn finhakket koriander
TIPS 2: Bland med yoghurt eller rømme og få en helt annen saus.

Klikk her for flere oppskrifter på saus





Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?