BRUSCHETTA SOM FORRETT

DET VAR EN GOD IDE
Når anledningen var tilstede, når begge døtrene til min glede var der, da laget mamma festmåltid.
Forretten ble altså en bruschetta i spansk stil. Som all spansk mat var den full av store smaker. Det som ble servert etterpå som hovedrett, var fisk med mild smak, så det passet fint.
Legg til bildetekst




Det var ikke store biten, men som forrett i en meny med tre retter var det altså nok. Størrelsen gjorde og at den godt kunne spises uten bestikk.

Oppskrift til 4 prs.

4 skiver baquett el loff 
Små søte tomater
2 Chiritzo pølser
4 tykke Skiver manchego ost
ruccula
olivenolje

Legg stekepapir utover ei stekeplate, skråskjær brødet og drisle med olje. Legg osteskivene på brødet og dekk med pølsebitene. Inn i varm ovn i 3-5 min eller til brødet er sprøtt, osten smeltet og pølsene lett stekt. Legg halve små tomater på hver skive, hvis det balanserer dårlig kan de ligge på stekepapiret ved siden av brødet og sammen med ruccula legges det på hver skive når du serverer.
Stekeovnen må være varm 250 C i ca 5 min på øverste rille. Med så høy temperatur må du passe på hele tida, ingen ovner er jo helt like, det kan ta kortere tid.
Vi drakk musserende vin til, det passet veldig godt

Klikk HER

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?