PURRE SOM EGEN RETT

PURRE SERVERER JEG VANLIGVIS BARE BLANDET I MATEN
Når jeg lager pai hender det jo at jeg har fylt den med purre. Purren får en lekker søtlig smak når den koker i et paifyll.
For å slippe å kaste en purre som var blitt gjenglemt i kjøleskapet,laget jeg en liten purreform som passet fint sammen med et lite stykke kokt fisk som jeg skulle spise den dagen. Dette var smaker som virkelig passet fint sammen.
Den ser litt beskjeden ut, men ikke la deg lure

Oppskrift
1 purre
1 ss rapsolje
1 ts finhakket fersk ingefær
Salt og pepper

Skjær purren i tynne skiver og fordel dem i ei passe ildfast form.  Drypp over litt rapsolje, eller noen klatter smør. Dryss over ingefær,  salt og pepper.
Sett inn i varm ovn, 200c° i 8 10 min. Pass på at purren ikke blir brent.
Som variasjon kan man feks ha revet ost over, el. en skvett fløte. 
Klikk her.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?