POTETSALAT

HVOR MANGE GANGER HAR JEG HATT POTETEN SOM TEMA?

Det vet ikke engang jeg, men jeg vet at potet er sunt og godt. Allikevel kan jeg ikke la være å variere litt.
Med tanke på den kommende grillsesongen og alle mulighetene vi har til stekt og grillet mat. Potetsalat er alltid et godt tilbehør.
Denne salaten er nydelig og at den er lett å rask å lage er ikke noen ulempe.



Oppskrift.
600 gr kokte mandelpotet
1 neve rucculasalat
1 dl pinjekjerner
2 hvitløksfedd
2 dl olivenolje
3 ss sitronsaft
3 ss kapers
Salt og pepper

Kjør sammen rucculasalat, pinjekjerner, hvitløk og olje i blender til en dressing. Tilsett sitron, salt og pepper. Del potetene i skiver, bland dressingen forsiktig i. La dette trekke i ca 30 min før du spiser.
Den skarpe rukkulasmaken sammen med den myke smaken av pinjekjernene.....kunne spist den med skje, jeg.
Klikk her for mere poteter


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?