ISKREM HOS OSS OG

GRUNNET EN FØDSELSDAG I VÅR NÆRMESTE FAMILIE

Da var anledningen der til å fornye kjøkkenredskapene med en slik en.

Pastellfarvet og snerten
Vi gikk altså til innkjøp av en iskremmaskin. 
Saken er jo den at bursdagsbarnet er over gjennomsnittet glad i iskrem. 
Nå gjenstår å sjekke om hjemmelaget is vil vekke samme entusiasme som den som er laget på det blide Sørlandet og finnes i alle frysebokser på nesten alle matbutikker.
Jeg lover at det skal dukke opp bilder og oppskrifter på egne produkter etterhvert. 
For øyeblikket er fokus andre steder, bursdagsbarnet har igjen en liten finish på taket av sommerens hage prosjekt og så må hagen ha en runde med stell dvs. plenklipping, luking og kantklipping. I god protestantisk tradisjon sier vi arbeid først, kos etterpå. "No pain, no gain" sies det og. Isen får vente.
I all rettferdighetens navn så må det sies at mannen fikk noe annet enn kjøkkenmaskin også. Han ble mer begeistret for ei ny sag enn ismaskinen.
Blank og fin



Kan du skjønne det? Den er voldsomt gjev og brukes sent og tidlig.  



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?