TIL TOMATENS PRIS

DE ER SOM ALLE VET FULLE AV NÆRING OG SMAK

Det er kanskje på tide at vi tenker på å variere bruken en smule.

På den måten kommer vi kanskje nærmere målet om fem om dagen, uten å tenker for mye på det.
Det er ikke så mye å si om denne måten å gjøre det på.
Delte tomater strødd med en tanke sukker, salt, pepper og hvitløk.

Klare i sine små former
Plasser i ildfast form i stekeovn på lav temp i lang tid. Dess lengere det tar jo søtere blir tomatene.

Spørsmålet blir fort hva bruker jeg dem til??
Vel noen forslag har jeg jo, men du må gjerne finne på noe selv.

Denne gangen var de tilbehør til lammekjøtt, det kan godt være en siderett på et tapasbord, men da vil du vel ha mere tomater. Sammen med kjøtt som har mye smak. Tror at svinekjøtt blir for mildt i smaken.
Tenker meg at som pålegg på ristet loff vil det være deilig.
Klikk her for flere tomater


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?