STEINBITFILETEN REDDER DAGEN

VI KJENTE JO AT NOE LETTFORDØYELOG VILLE GJØRE GODT PÅ NYÅRET
Fiskemiddager er blitt luksusmat på grunn av prisen de siste årene.
Dampen stiger og lager tåkeskyer
Man må tenke litt annerledes. Vi trenger kanskje ikke så mye proteiner til hvert måltid. Det er selvsagt den delen av det varme måltidet vi bør bruke mindre av og erstatte med grønnsaker og frukt. Sunnere, billigere og mere miljøvennlig. Hva venter vi på da?
Salt/pepper og sitronkrydrete fileter stekes lett i panna. Serveres med en velsmakende salat av fenikkel og epler.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?