LINSER SOM ER SÅ SUNT
Fremgangsmåte:
1. Ha linsene i en kjele sammen med eddik, 1 båt hvitløk, sukker, laurbærblad, salt og pepper.
2. Hell over kaldt vann, kok opp og la linsene trekke rett under kokepunktet i ca. 25 minutter til de er møre, men holder fasongen.
3. La linsene dryppe godt av, fjern hvitløksbåten og laurbærbladet. Hell linsene i en stor salatskål og la de bli kalde.
4. Hakk den andre hvitløksbåten, og bland de øvrige ingrediensene sammen med linsene. Smak til med salt og pepper og sett salaten i kjøleskapet i minst 2 timer før servering..
Tips: Istedenfor linser er det også godt med bønner, fetaost kan også byttes ut med fersk mozzarellaost. En annen variasjon er å drysse finhakket fersk koriander over, liker du koriander er dette helt nam.
Klikk her for mer om linser
2. Hell over kaldt vann, kok opp og la linsene trekke rett under kokepunktet i ca. 25 minutter til de er møre, men holder fasongen.
3. La linsene dryppe godt av, fjern hvitløksbåten og laurbærbladet. Hell linsene i en stor salatskål og la de bli kalde.
4. Hakk den andre hvitløksbåten, og bland de øvrige ingrediensene sammen med linsene. Smak til med salt og pepper og sett salaten i kjøleskapet i minst 2 timer før servering..
Tips: Istedenfor linser er det også godt med bønner, fetaost kan også byttes ut med fersk mozzarellaost. En annen variasjon er å drysse finhakket fersk koriander over, liker du koriander er dette helt nam.
Klikk her for mer om linser
Kommentarer
Legg inn en kommentar