SÅ PLUTSELIG ER JEG LEI

OG JEG TRENGER  Å KOMME MEG UT AV KJØKKENET.


Såå farverikt..
Da er det godt at det ennå finnes noen restauranter i gåavstand, slik at vi kan få spise uten å sitte i bil først. Det legger litt demper på det flytende tilbehøret.  
Indisk er alltid et godt valg. Nanbrød er godt, også tandoori lam og tandoori scampi. Vakkert for øyet og frydefullt for ganen.
Nam-nam. Kanskje jeg har noen gode indiske oppskrifter på lager som kan prøves på mitt kjøkken?
Noe med lam, spinat og yoghurt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?