INGEN UNNSKYLDNING LENGERE, SMULDREPAI MÅ DET BARE BLI

Når nedfallsepler dukker opp fra naboers hager.

De triste rester
Denne gangen var det et personalmøte som koste seg med resultatet

Slik gikk jeg fram:
Skrelte epler i terninger eller bruk ca 3 dl frosne bær. Blåbær eller bringebær passer fint sammen, jordbær og rabarbra også. Nok til et passe lag i bunnen av den paiforma du vil bruke.
200 gr margarin(må være kald)
200gr sukker(kan bytte ut 50 gr med brunsukker)
200 gr hvetemel( kan bytte ut opp til 100 gr med havregryn)
Smuldre med hender eller maskin
For variasjon i smaken, rasp skallet av en appelsin i smuldret. Legg smuldret over frukten,
Stek på 200 C i ca 12- 15 min, eller til den er gyllen. 
Server varm med pisket krem eller is, vaniljesaus kan og gjøre seg godt.
Tips: Har du ildfaste porsjonsformer er det litt artig og kanskje penere å servere i slike.
Klikk her for mer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?