LAMMEKJØTT ER DET BESTE KJØTTET ETTER VÅR SMAK

Marinade til lammekjøttet gjør det ikke noe dårligere, heller tvert imot 
½ dl frisk timian
½ dl frisk rosmarin
½ dl olivenolje
5 fedd hvitløk
1 ss salt
1 ts pepper
1 ss revet skall av en sitron
saften av en sitron

Urter og olje i mikser til en jevn grøt, pensle dette på begge sider av kotelettene og grill/stek dem på begge sider i ca 3 min.
Drypp sitronsaften over kjøttet før servering.
HUSK : Koteletter kan gjerne spises med fingrene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?