SPINAT ER FORT OG LETTVINT

NORSK MAT PÅ ALLE FAT
Et utgangspunkt
Det var et slagord i gamle dager , men brukbart i vår tid og. Hva er mer norsk enn lam? i sannhetens navn er det kanskje endel, og ikke er lammekjøtt bare norsk heller. Men det er godt.

Lammeskivene er under der


I dag er alt jeg har noen kjedelige enkle lammeskiver.
Inn i stekeovnen med dem, krydre med hvitløk, salt/pepper og sprinkle med saften av 1/4 sitron.stekes i ca 20-30 min i 200`C.

Imens kutter du en fenikkel i tynne skiver eller strimler og surrer i stekepanna over svak varme.(bruk bare 1 ss med rapsolje eller annen stekeolje. Ikke exstra virgin).
Sett opp varmen og legg i noen paprikabiter til slutt slik at de blir litt brune.
Ta av varmen. Stek en bunke spinat fort, bare til de såvidt faller sammen. 
De er ferdige og legges over de ferdigstekte lammeskivene. Da er det bare å servere, kokte poteter, stekte poteter, moste poteter, ris eller hva du kommer på. Hverdagsmiddag uten tilsettningsstoffer, uten mer salt enn du har kotroll på, det smaker jammen godt og.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?