EN FREDAGSKOS

FOR ET PAR SOM HAR VÆRT VOKSNE EI STUND

Vi liker det, å lage oss en romantisk middag, med god mat og vin. Tente stearinlys, pent oppdekket og god vin i glasset.
I dag serverer jeg ei gryte på oksekjøtt, løk, bacon,gulerøtter og chili.
Tilbehør blir en lett rotmos av poteter, selleri og persillerot.
Smørdampet nykål gjør denne middagen fullkommen.
Mannen i huset sørger for vin. Til en slik kraftig gryterett må vinen ikke være for lett. Det som passer til munngodt foran TV-en vil kanskje ikke stemme til gryteretten.
Valpolicella Tomasi bruker vi ofte.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?