DEILIG DESSERT
SØTT OG GODT, OG OM DU TRENGER DET, SÅ ER BÆRENE TROSS ALT ET SUNT ALIBI
MARENGS OG FRUKT PÅ SUKKERBRØD
1 sukkerbrødbunn
1 boks cremè fraich
3 eggehviter
2 dl sukker
Sukkerbrødbunn dekkes med friske el frosne bær av fritt valg.
Fordel rømmen utover bærene, og fordel stivpiskete eggehviter på toppen.
200 grader C i ca 15 min på øverste rille.
Serveres umiddelbart.
MARENGS OG FRUKT PÅ SUKKERBRØD
1 sukkerbrødbunn
1 boks cremè fraich
3 eggehviter
2 dl sukker
Sukkerbrødbunn dekkes med friske el frosne bær av fritt valg.
Fordel rømmen utover bærene, og fordel stivpiskete eggehviter på toppen.
200 grader C i ca 15 min på øverste rille.
Serveres umiddelbart.
Kommentarer
Legg inn en kommentar