MAKRELL STARTET SOMMEREN

DET ER DET BARE Å LEVE MED

Forsommermat
Jeg elsker fisk, han jeg bor med elsker fisk, hjernen vår har godt av fisk, blodårene har godt av fisk, vekta vår har godt av fisk, er det egentlig noe å surre med??
Årets første er litt spesiell.
Her i Vestfold skal den serveres med rabarbrasuppe av nye ferske stilker. Nam-nam
File'tert, delt i passe stekestykker, vendt i mel/salt/pepperblanding.
Serveres med nye poteter, agurksalat og rømme.
Mange koker makrell og da passer kanskje rømmen bedre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?