DE OPPRINNELIGE KJØTTKAKENE

JA, SELV DE ER KULTUR

Oppskrifta er hentet fra et ukeblad på 70-tallet og
den har aldri sviktet meg siden.

1/2 kg kjøttdeig, helst ikke nykvernet. Den henger best sammen når den har vært frosset.
1-2 ts salt
Alt dette i en kjøkkenmaskin, start opp og la den gå mens du har oppi
2 ss potetmel
Arbeid dette sammen og grovrasp
2 middels store kokte poteter
2 dl vann spees langsomt i mens maskinen fremdeles arbeider.
Kjøttkaker er godt til alt

Nå kan du sette ditt personlige preg på kjøttkakene med det krydret du selv velger.
Jeg har alltid en liten ts chilipulver i for å få litt fres i smaken, selv når de serveres med brunsaus... Spesiellt da!!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?