ARTIGE KOMBINASJONER





















Smaken, jo den er frisk og sprø. Litt søtlig av paprikabitene, pinjenøttene gir en litt bitter, men smørmyk smak.
Bruk
ca 2 små bunter pak coy
1middels stor paprika
1 ss pinjenøtter

Salatbladene forvelles i ca 2-3 min og legges direkte i kaldt vann, deretter legges de utover på papir og tørkes og danderes el. kuttes opp og legges i en bolle. Paprika kuttes i passe biter og stekes 4-5 min over svak varme i stekepanne mens du tar deg av pak coyen. Pinjenøttene ristes i stekepanna mens du anrretter det andre. Slike lettristede pinjenøtter er en veldig god smaksforsterker i vanlige salater og

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?