PANNACOTTA ER EN LETT OG DEILIG DESSERT

SELV I JANUAR NÅR DET DUKKER OPP EN GJEST ELLER TO


Det er ikke så mye å si om denne italienske fløtepuddingen, unntatt at den er god og at den kan varieres mye og smaker godt nesten uansett.



De siste krumkakene etter jul fikk en verdig avslutning 
Oppskrift
4 personer
4 dl fløte
1/2 vaniljestang
1,5 dl sukker
3-4 plater gelatin

Kok opp fløten med sukker og vanilje, imens legges gelatinplatene i kaldt vann for å mykne. Kjelen med fløte taes til side, fisk opp vaniljestanga og la det kjøles en tanke. Så klemmer du ut overflødig vann fra gelatinplatene og rører dem inn i den fremdeles varme fløten. Fordel dette i de porsjonsglassene du vil ha, du kan og snu dem på en tallerken for servering på den måten.
Min pannacotta ble servert med en multesaus.
Med flere små multerester i frysen falt valget på dem. Til en slik saus kan du bruke hvilke som helst bær eller forskjellige frukter til. 
Det er bare å kose seg.
Flere oppskrifter fins her

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?