GRØNNSAKER I KOKOSMELK

DET VAR EN GOD IDE JEG FIKK DA JEG BESØKTE EI VENNINNE

Hun serverte dette ved siden av deilige kyllingfileter med brie og bacon. Det smakte så godt at jeg bare måtte prøve det en dag. Jeg stekte torsk som proteinkilde, men den grønnsaksforma forvandlet et hverdagslig kokt torske 
måltid, til noe helt annet.
Slik så det ut på kjøkkenbenken

Hva brukte jeg, og hvor vanskelig kan dette være? 
Dette oppfyller mine tre kriterier for hverdagsmat, dem jeg har snakket om før. 

  1. Alle ingridiensene må finnes i nærbutikken min
  2. Det skal nesten ikke koste noe
  3. skal kunne lages ferdig med et minimum av tid og krefter
Det skader ikke at maten er næringsrik og sunn også. Her kommer grønnsaker i kokosmelk fra leseklubben her forleden.

Oppskrift
Poteter
Selleri 
Gulrøtter
Bønner
Fenikkel (Til fisk)
Kokosmelk
s/p

Mengden blir litt likegyldig, den må tilpasses det du har og hvor mange som skal spise.
Jeg valgte å kutte i staver, men det bestemmer du og selv. Pass bare på at bitene blir relativt like store. Da blir de ferdige omtrent samtidig. Legg dem i en passe ildfast form, hell over kokosmelken. 
Sett det hele inn i en forvarmet stekeovn ca 180 C i ca 12-15  min. Sjekk at grønnsakene får passe konsistens. De skal ikke være vasne, men med litt sprø tyggemotstand. 
Se, så, da har vi en nydelig smakfull grønnsaksrett både til hverdag og fest.
Legg til bildetekst

Og smakspanelet var helt klar i sin dom:"Dette kan vi spise ofte." Det er noe med det nærmeste vi kommer skamros fra den kanten. Fåmælte, norske menn vet du......
For mer klikk her

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?