KYLLINGSALAT MED NØTTER


DET ER SÅ GODT MED FRISKE, LETT FORDØYELIGE SALATER

Det er ingen store forandring fra mange andre gode salater, men en liten vri her og der gjør en verden av forskjell. Denne gangen er det vel smaken av ingefær og lime som løfter dette til noe annet og mer spennende. 
Til denne salaten er der ris som tilbehør, så den gir litt mer metthetsfølelse, som en full middag.

Fem om dag i ett måltid


Oppskrift til 4 personer

Sett ris til koking aller først.

1 bunt vårløk
1 rød chili
1 ss fersk ingefær
1 dl chasewnøtter el peanøtter
   saften av 1 lime
3 ss olje
2 hjertesalater
4 kyllingfileter
250 gr sherrytomater
150 gr sukkererter

jasminris


skjær vårløken i skrå ringer, rens og skjær chilien i små biter, riv ingefæren, bland alt og tilsett lime og olje.
Grovhakk nøttene før du bruner dem raskt på ei tørr, varm panne, legg til side.
Kyllingfiletene kuttes i grove biter og brunes lett i olje på panna.tilsett tomater og sukkererter stekes med kyllingen noen minutter.
Salatbladene rives eller kuttes og alt det andre blandes godt sammen.
Server med risen som nå har fått sine 20 min.
Dette er jo nesten slankekost, det var en fryd å lage og en fryd å spise. 
Klikk her for mere







Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?