FENIKKELEN HAR FÅTT FAST PLASS HOS OSS

FØRST OG FREMST SOM TILBEHØR TIL FISK


Enkel og hverdagslig
Det er noe med den lekre, subtile anissmaken, som fremhever fiskesmaken. Den blir aldri overveldende i forhold til disse myke, lavmælte smakene du finner i fisk.
Noen fisker har jo og en litt fet smak, fenikkelen balanserer den på en god måte.

Dette er en salat som ble servert til steinbit. Den fisken har en fyldig mektig smak, friskheten i fenikkel passet fint til.

OPPSKRIFT
Fenikkel i tynne strimler og tynne skråskjærte vårløkbiter glasert i middels varm panne til de blir blanke.
Dressingen jeg laget var av olje, sitron, hvitløk, salt og pepper.
Tilslutt brunet jeg gresskarfrø, men det smaker like godt med pinjekjerner.

Her er mer om fenikkelen

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?