DEN DAGEN VI PLUKKER RIPS
DA BLE DET SELVSAGT LAGET EN AV DE MEST SOMMERLIGE AV ALLE SOMMERDESSERTER, KANSKJE NEST ETTER RABARBRA.
Vi spiste rips med eggedosis. Siden det er mange barn i alle aldre i denne familien, så har det vært en av de letteste og mest populære desserten å ty til. Når vi også har allergikere blandt oss som ikke tåler jordbær....
Vel resten sier seg selv. Oppskrift på dette? Nei, det regner jeg med at dere kan.
Ok, her er min måte:
Fersk rips så mye du vil spise
ca 1 egg pr person
1-2 ss sukker pr egg
Pisk egg og sukker med hånd eller maskin til sukkerer er løst opp og eggemassen er lys og luftig, nestren stiv.
Så fyller du de ferske ripsene i et glass, eller skål nok for enhver til å spise, fordel eggedosisen ...og vips, så enkelt kan det gjøres.
Vi spiste rips med eggedosis. Siden det er mange barn i alle aldre i denne familien, så har det vært en av de letteste og mest populære desserten å ty til. Når vi også har allergikere blandt oss som ikke tåler jordbær....
Vel resten sier seg selv. Oppskrift på dette? Nei, det regner jeg med at dere kan.
Ok, her er min måte:
Fersk rips så mye du vil spise
ca 1 egg pr person
1-2 ss sukker pr egg
Pisk egg og sukker med hånd eller maskin til sukkerer er løst opp og eggemassen er lys og luftig, nestren stiv.
Så fyller du de ferske ripsene i et glass, eller skål nok for enhver til å spise, fordel eggedosisen ...og vips, så enkelt kan det gjøres.
Pynten druknet nesten |
Kommentarer
Legg inn en kommentar