DEN DAGEN VI PLUKKER RIPS

DA BLE DET SELVSAGT LAGET EN AV DE MEST SOMMERLIGE AV ALLE SOMMERDESSERTER, KANSKJE NEST ETTER RABARBRA.

Vi spiste rips med eggedosis. Siden det er mange barn i alle aldre i denne familien, så har det vært en av de letteste og mest populære desserten å ty til. Når vi også har allergikere blandt oss som ikke tåler jordbær....
Vel resten sier seg selv. Oppskrift på dette? Nei, det regner jeg med at dere kan.
Ok, her er min måte:
Fersk rips så mye du vil spise 
ca 1 egg pr person
1-2 ss sukker pr egg

Pisk egg og sukker med hånd eller maskin til sukkerer er løst opp og eggemassen er lys og luftig, nestren stiv. 
 Så fyller du de ferske ripsene i et glass, eller skål nok for enhver til å spise, fordel eggedosisen ...og vips, så enkelt kan det gjøres. 


Pynten druknet nesten

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?