HVORDAN KAN VI KLARE OSS UTEN POTETEN

 DEN ER DEN EVIGE VINNER

Legg til bildetekst
Ovnstekte småpoteter med timian

16-20 små poteter vaskes med skallet på.
legges i ildfast form
Ha over olivenolje, timian, salt og pepper.
stek i ovn på 150- 180 C i 20-30 min.
Sjekk med en gaffel om den glir lett inn, da er potetene ferdige. Steker du med lokk på blir de mykere i skallet og saftigere.
Deilige som tilbehør både til kjøtt og fisk, men kjenmpegode som selvstendig rett. På tapasbord, med feks dip. 

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?