ER DET STORHUSHOLDNING JEG SER SPOR AV?

DETTE ER EGG I FORM, STORE FORMER.



Etter å ha gjestejobbet på et profesjonellt kjøkken i helga, har jeg lært endel.
Store porsjoner
For eksempel hvordan man kan variere bruken av egg til lunsj, frokost eller matpakke.
Det er ikke noe problem å oversette dette til et privat kjøkken.

OPPSKRIFT for ca 2 personer
4 egg vispes godt med
1 ss vann pr egg 
salt og pepper og paprika
Sett til side

1/2 vanlig løk finhakkes og glaseres i panna
1/2 paprika finhakkes av surres i stekepanne
Finhakk skinke, pølse eller annet kjøtt du liker
1 tomat finhakkes
Alt blandes i eggemassen og det hele helles i en ildfast form og settes på lav varme 150 C i ca 20-30 min til dette stivner.
Du kan kutte i biter og servere varm med salat. 

VARIASJONER:
Du kan ta den typen kjøtt du har for hånden og liker.
Grønnsakene kan og varieres.
Løk, paprika og tomater er faste elementer.
Dette er jo og en type omelett så ost kan med hell drysses over.
Kos deg, det er kjempegodt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?