BUTTERDEIG PÅ UENDELIG MANGE MÅTER

VI FYLLER OG PRØVER 
Kjevle ut plater av butterdeig. Ta så mange du trenger. Prøv å beholde fasongen på platene, da er de lettere å lage puter av.
 Finhakket spinat smeltet i panna, pinjekjerner brunet i panna, finkhakket krydret spekepølse (Choritso el. lignende)Finhakket shalottløk og Chevre, hvitløkpure.

Klar for ovnen


Dette er det fyllet jeg fant fram til den dagen, avhengig av hva jeg hadde i kjøleskapet.


En fristende stabel
Hvitløkspure lager jeg i morter, hvitløksbåter med litt salt som gjør det lett å mose hvitløken. Spinaten rasper jeg litt muskatnøtt over, også en fin smaksforsterker, men vær forsiktig blir fort for mye.

Håper du kjenner at dette kan brukes til å løfte en hverdag. Vegetarmat hvis du tar bort pølsa.
Klikk her for flere forretter

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

KALVESTEK I LEIRGRYTA

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET