CHÈVRE INNBAKT I BUTTERDEIG

Dette blir en mektig lunsjrett

Men butterdeig er en av mine favoritter og chevre er favoritt til andre her i huset. Pass bare på, dette er ikke med på  noen slankemeny. Bare på kosemenyer.

OPPSKRIFT

2 plater butterdeig
chèvre naturell
strimlede soltørkede tomater
spinat frest i olje
pinjekjerner
1 egg


Kjevle platene tynne, like store og snitt i like store firkanter med kaketrinser.
Fordel ost, tomat, spinat og pinjekjerner, lag små puter limt med egg, stek i 10 min på 225 grader.
Du vet det smaker himmelsk. Skal du bruke dette som en forrett så lager du små fylte puter, vil du ha en varm smakfull lunsjrett med salat til bør de selvsagt være større.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?