KYLLING ENNÅ EN GANG, VI GIR OSS IKKE
Denne ble satt inn i ovnen i en ildfast form med lokk, før vi gikk ut for kveldsbadet vårt. Deilig å komme tilbake til.
1 kylling
1 sitron
1 hvitløk
salt pepper
Kyllingen brunes på begge sider, fylles med sitronbiter.
Stikk hvitløkfedd rundt under skinnet.
Legg i gryta, krydre med salt og pepper, ha over saften av en sitron.
Legg på lokk, inn i ovnen på 150 C i ca 11/2-2 t.
Tidsrommet er ikke fast, men kjøttet skal løsne fra benene.
Server med en frisk salat, brød og eller ris.
Smakte så utrolig godt etter et bad som kjølte ned kroppen, og en lett rosevin til.
Sommerlykke!
Klikk her for mer kylling.
Sommerlykke!
Klikk her for mer kylling.
Kommentarer
Legg inn en kommentar