KYLLING ENNÅ EN GANG, VI GIR OSS IKKE

NÅR SENSOMMEREN LAGER NOEN UVENTEDE, MEN VELKOMNE MULIGHETER

Etter et kveldsbad og det velbehaget, hva passer bedre enn en god, sen middag forbeholdt de voksne. 
Det ble kylling som valget falt på denne gangen. En siron og hvitløkskrydret rett som gleder oss uansett årstid og temperaturer.
En av fordelene er at den kan kose seg med lav varme mens vi er avgårde og være klar nå vi er klar.

Hvitløk og sitronmarinert




































Denne ble satt inn i ovnen i en ildfast form med lokk, før vi gikk ut for kveldsbadet vårt. Deilig å komme tilbake til.

1 kylling
1 sitron
1 hvitløk
salt pepper

Kyllingen brunes på begge sider, fylles med sitronbiter.
Stikk hvitløkfedd rundt under skinnet.
Legg i gryta, krydre med salt og pepper, ha over saften av en sitron.
Legg på lokk, inn i ovnen på 150 C i ca 11/2-2 t.
Tidsrommet er ikke fast, men kjøttet skal løsne fra benene.
Server med en frisk salat, brød og eller ris.

Smakte så utrolig godt etter et bad som kjølte ned kroppen, og en lett rosevin til.
Sommerlykke!
Klikk her for mer kylling.




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?