DENNE SAUSEN ER ET FUNN

DEILIG SAUS TIL FISK M/
VINFORSLAG

SYRLIG SOPP OG FENIKKELSAUS

2 stk fenikkel
4 stk sjalottløk
2 dl kraft (kalve el.kyllingfond)
2 dl creme fraiche
smør, salt, pepper
100 gr kantareller
chilipepper
Saften av en 1/2 sitron
friske urter

kok fenikkelen, kjør i blender med kokevannet til en pure',
fres shalottløkene blanke i smør,
ha i kraft, creme fraishe, og finhakket sopp. Ha i fenilkkelmosen.
La dette koke litt, smak til med sitron,chili salt og pepper.

Vintilbehør: 3482501 Rolly Gassmann Sylvaner 2009 Alsace
France
En av de få viner som går til så spesielle smaker som asiatisk mat, røkt og gravet laks.

Geir Salvesen i A-magasinet står bak denne oppskriften og vinforslaget

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?