DENNE SAUSEN ER ET FUNN
DEILIG SAUS TIL FISK M/
VINFORSLAG
SYRLIG SOPP OG FENIKKELSAUS
2 stk fenikkel
4 stk sjalottløk
2 dl kraft (kalve el.kyllingfond)
2 dl creme fraiche
smør, salt, pepper
100 gr kantareller
chilipepper
Saften av en 1/2 sitron
friske urter
kok fenikkelen, kjør i blender med kokevannet til en pure',
fres shalottløkene blanke i smør,
ha i kraft, creme fraishe, og finhakket sopp. Ha i fenilkkelmosen.
La dette koke litt, smak til med sitron,chili salt og pepper.
Vintilbehør: 3482501 Rolly Gassmann Sylvaner 2009 Alsace
France
En av de få viner som går til så spesielle smaker som asiatisk mat, røkt og gravet laks.
Geir Salvesen i A-magasinet står bak denne oppskriften og vinforslaget
VINFORSLAG
SYRLIG SOPP OG FENIKKELSAUS
2 stk fenikkel
4 stk sjalottløk
2 dl kraft (kalve el.kyllingfond)
2 dl creme fraiche
smør, salt, pepper
100 gr kantareller
chilipepper
Saften av en 1/2 sitron
friske urter
kok fenikkelen, kjør i blender med kokevannet til en pure',
fres shalottløkene blanke i smør,
ha i kraft, creme fraishe, og finhakket sopp. Ha i fenilkkelmosen.
La dette koke litt, smak til med sitron,chili salt og pepper.
Vintilbehør: 3482501 Rolly Gassmann Sylvaner 2009 Alsace
France
En av de få viner som går til så spesielle smaker som asiatisk mat, røkt og gravet laks.
Geir Salvesen i A-magasinet står bak denne oppskriften og vinforslaget
Kommentarer
Legg inn en kommentar