HAVREKJEKS ER EN AV HVERDAGENS SMÅ GLEDER


På fat
både når man baker og spiser.
Man tager:
22o gr marg. el Smør rører dette mykt og porøst med 2,5 dl brunt sukker og 2,5 dl hvitt sukker.2 store egg røres inn, ett av gangen. 1,2 dl hv.mel 1/2 ts bakepulver blandes i smør- eggblandingen.
Tilslutt røres 7 dl havregryn og 3 dl rosiner.
Settes på stekebrett med papir, størrelsen velger du selv.
Stekes ved 180 C i ca 20-25 min. Kjøles på rist.
Deilig til både kaffe og te.


Og i boks

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?