ROTMOS PASSER IKKE BARE TIL PINNEKJØTT

OG DU VERDEN SÅ LETTVINT
Så fargerik og fin









Rotmos, ordet gir en følelse av tradisjon og ekthet, kanskje og litt sidrumpa og kjedelig.
Og så? 
velg de rotgrønnsakene du vil, her er poteter, kålrabi, gulrøtter og selleri. Kok mørt, grovmos, krydre og server. 
Det høyner smak og status om du blander en stor klatt ca 100 gr marg(smør)i og bruker stavmikser for å gjøre mosen glatt og fløyelsmyk. Pass opp, har du med poteter må du ikke mose for lenge, da blir mosen til seigt klister. 

Husk å smak på maten underveis.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?