LINSER TIL HVERDAGS

NÆRINGSRIKT, BILLIG OG GODT

Vi spiser dette ofte både som tilbehør og selvstendig rett.

Oppskrift på Linsesalat
200 g linser
1 l buljong til kokning
En bunt persille eller basilikum el koriander
½ rødløk
10 cherry- eller cocktailtomater.
½ paprika
1/2 chili
salt/pepper
Olivenolje

Skyll linsene godt og kok dem under lokk i 20 minutter, eller etter anvisningen på pakken. Fyll etter med vann hvis nødvendig.
Imens linsene koker lages resten av salaten. Hakk rødløk og krydderurter.
Kutt tomatene i 4 båter og paprikaen i små firkantede stykker.
Bland de avkjølte, kokte linsene med de øvrige ingrediensene og server linsesalaten som tilbehør til andre retter, eller som selvstendig rett.

Tips: Hvis linsesalaten serveres som en egen rett kan man eventuelt ha over sprøstekt bacon eller små biter sterk, grov pølser på for å gi den litt ekstra smak.
Klikk her for å finne flere oppskrifter.



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?