KRYDRETE KJØTTBOLLER TIL TAPAS

DETTE SMAKER TIL MANGE ANLEDNINGER

De kan og brukes til så mangt. Her er noen av mine forslag:
Tapas(allerede sagt)
Med pasta
Med Tzazsiki
Med Hummus
I linsesuppe
I løk og tomatsaus


Legg til bildetekst


Krydrete kjøttboller
Ca 3-4 personer
500 gr. kjøttdeig (kyllingkjøttdeig)
2 ss koriander
1 ½ ts spisskummen
3/4 ts salt
¼ ts chilipepper
1 fedd hvitløk
4 små sjalottløk


Serveringsforslag: litt syrlig frisk salat 2-3 kjøttboller på hver tallerken så er det en liten forrett.
Klikk her for mer

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?