4 HJEMME HOS OSS MED FORRETT

NÅR MAN SATSER STORT OG LAGER TIL EN 3 RETTERS MENY
Da trenger man en forrett
Slik løste jeg det denne gangen.




Klar, ferdig, gå

Kjøp lodderogn i 2-3 farge forskjellige farger
Gravlaks eller salmalaks
sjalottløk
moden avocado
rømme
Ruccula
og ferdig toast eller tynne pariserloff i skiver
Finhakk sjalottløk del, ta ut sten og skjær avocadoen i tynne båter.

Presentasjon
Ca 1 ts klatt med rogn av hver farge på tallerken
2 skråkjærte skiver med fersk eller gravet laks rulles sammen og danderes mellom rogna. 1 ss rømme ved laksen dryss over finhakket sjalottløk.
Pynt med ruccula og avocadobåter.

Har du ingrediensene, så er dette en av de enkleste jeg lager. Den er full av smak og ser flott ut. Det er og lurt å ha fisk i forretten, de fleste bruker kjøtt i hovedretten.
Advarsel:. Forretten skal ikke være for mettende, det blir fort for mye mat og det er ikke så gøy å servere dessert når alle er ferdig allerede. Det er en kunst å begrense seg.

Alle ingrediensene er viktig for smaksopplevelsen, kan du ikke skaffe det ene eller andre så lag heller noe annet.
Du må ikke bruke røkt laks, den smaken dreper alt annet.
klikk her for flere forretter

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?