RIPS TIL PAVLOVA


DEN HETER JO ALTSÅ PAVLOVA,
MEN DA BØR MAN IKKE TØYSE MED RIPS.








Men siden jeg har tenkt på rips i hele dag, kan resultatet blir en sabla god dessert.
Marengsbunn med rips over og vaniljeis eller kanskje vaniljesaus.
Det vil tiden vise, men sabla godt blir det.

OPPSKRIFT PÅ MARENGSBUNN

4 stk eggehvite
¼ ts salt
250 g sukker
2 ts maisstivelse (maizena)
1 ts hvitvinseddik eller bringebæreddik
Jeg steker dette på under 100 C i ca 2 t, da blir den ikke så brun, men hvit og fluffy og sprø.

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?