SPRØSTEKTE KYLLINGLÅR MED PASTASALAT

EN DEILIG OG HVERDAGSLIG MIDDAG MED ET MINIMUM AV ANSTRENGELSER. PÅ KJØKKENET

Det er en av de dagene hvor der faktisk ligger en bestilling på bordet. Smakspanelet, støtteapparat, også kalt ektemann har ytret et ønske om pasta i en eller annen form. Så greit med en enkel og lettvint matrett, og jeg vil gjerne ha sprøstekte kyllinglår, hva passer bedre sammen?

Straks vi ser forbi den tradisjonelle kjøttsausen så dukker det opp tanker og ideer om mange variasjoner.
Både pasta og kylling er slike typer mat man kan sette smak på etter behag. Det kan jo og være en ide at du kan finne på noe nytt med pastaen din.

Oppskrift
1 kyllinglår pr person
Raps eller solsikke olje
malt paprika
chilikrydder
Salt pepper

Stekeovnen på 180 C. Bland krydderet i oljen og gni kyllingen inn med den blandingen. Stek dem i ildfast form dekket med folie i ca 25- 30 min.

Imens koker du pasta i rikelig saltet vann. Bruk den pastaen du liker best, spaghetti, penne, ruller, snurrer osv, osv.
Ta vare på 1 dl av kokevannet. Visp inn pesto i denne og vend det inn i pastaen.
stor variasjon

Oppskrift på pastasalat.

500 gr penne pasta
1 stk tomat el 5-6 små
4 ss grønn pesto
1 potte persille
1 stk rødløk
Noen blad basilikum
1 ss olivenolje

Kutt tomaten i mindre biter, finhakk løk og persille. Smak til med litt olivenolje salt og sort pepper og bland alt lett sammen. Server det med de sprøstekte kyllinglårene på toppen


Man får jo litt lyst å spise da.
Han som la inn bestillingen var veldig fornøyd. Til en vanlig tirsdags ettermiddag å være så fikk vi jo nesten et festmåltid, og så billig som det var.

Klikk her for flere pastaoppskrifter
klikk her for flere måter å lage kylling på.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?