STEINBITFILET ER FAST, SMAKFULL OG DELIKAT

VI ER LYKKELIG NÅR DEN KOMMER PÅ BORDET

Det er ikke alltid jeg finner den i fiskedisken, men her om dagen var den der, og vi fikk et av de nydeligste fiskemåltider som tenkes kan.
På denne tallerkenen er der steinbitfilet på en pure av søtpoteter med en frisk grønn salat og noen biter med sprøstekt bacon. Det koste vi oss med.


Det er en fryd for øyet og

Oppskrift for 2 personer:
ca 200 gr fisk til hver
salt pepper 
1/2 presset sitron
margarin


Skjær fisken i passe store biter, hold kniven i skrå vinkel når du skjærer. Stykkene blir lettere å steke da. 
La margarinen bli brun i panna før du legger fiskebitene i.
Salt og pepre underveis mens du steker. Ikke stikk i fisken underveis, da blir den lett tørr. 
Så serverer du med det tilbehøret som frister deg mest. 

Forslag:
Frisk vinagrette salat med remulade-dressing og kokte poteter el. pommes frites.
Noen liker kokte grønnsaker og en hvit saus.

Steinbit er uansett veldig godt, det er en fet fisk som inneholder mye D- vitaminer.  

  

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?