AVOCADOPAIEN VARTE SÅ KORT

AT JEG NESTEN IKKE RAKK Å TA BILDE
Som du ser, borte alt
Så får jeg vel bare minne om oppskrift på god og lettvint paideig:

175 gr hvetemel
100 gr KALDT smør/margarin i små terninger.
1 eggeplomme
4 ss kaldt vann
Kjør alt sammen i kjøkkenmaskinen til det er en sammenhengende klump, ca 1-2 min.
La det ligge kaldt ei stund i kjøleskapet før du kjevler ut.
Med 2-4 ss sukker får du en kakepai. Med 50-100 gr mandler blir den ennå bedre.

Fyllet jeg brukte denne gangen var avocado i båter og biter av purre 2-3 cm lange.
Den vanlige eggeblandingen har jeg alltid helmelk i, cottage cheese, litt revet noevegia og smaker til med revet muskat, salt og pepper.
Like god varm som kald.
Pai med butterdeig er i denne linken


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?