ROTGRØNNSAKER

HØRES SPENNENDE UT, OG SMAKER GODT.

Hvis vi har vært med ei stund, så vet vi at det er det mest tradisjonelle man kan ønske seg i et norsk kosthold.
Det er alltid tilgjengelig,
De er  billige,
Dine fiber/vitamin/karbohydratbehov dekkes med en gang.

Spør du om hva jeg snakker om eller har du skjønt det fra starten?
Gamle kjente

Selvsagt er det våre forfedres gulrøtter, kålrabi, sellerirot og poteter, muligens hvitløk og andre typer løk.
Jeg bruker dem ofte, både som en rotmos eller kokt i biter eller fantasifullt kuttet i terninger eller fine staver.
Sist de kom på mitt kjøkken hadde jeg stekt litt lammekjøtt og valgte rotgrønnsaker som garnityr.
De ser farverike og lekre ut

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?