FENIKKEL ER EN FAVORITT

DEN HAR EN SØTLIG ANISSMAK

Smaken er subtil, den overtar ikke eller overdøver den maten den skal komplementere. 
Nydelig til fisk av alle slag, men jeg har og brukt den til  kalkun og kylling.

Ennå ikke stekt














OPPSKRIFT
Stor ildfast form, kutt fenikkeln i skiver, legg utover i forma.
Dryss på salt og litt pepper, olje og så inn i stekeovn. 160-180 C i ca 30 min. 
Her har jeg hatt på paprikastrimler, de smakene er veldig gode sammen.
De er ikke bare smakfulle
Strimler av løk gir og en ekstra god smak til. Det er viktig at grønnsaken skal få stå så lenge, slik at den blir glasert og smakene får tid til å utvikle seg. Rasper du parmesan over, så nærmer man seg himmelske tilstander.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?