HJEMMELAGET GUACAMOLE

DEN KAN BRUKES TIL SÅ MANGT OG ER NOE HELT ANNET ENN DE FABRIKKLAGETE VI FINNER I BUTIKKENE PÅ BOKS.JEG SYNES DE SMAKER AV KJEMI OG FABRIKK.

Denne får ofte være med når vi koser oss en sen fredags ettermiddag.

Oppskrift med ekte meksikansk smak.
1 tomat
2 avocado
0,5 chili
1/2 sjalottløk
2 hvitløkfedd
fersk koriander
salt og pepper

Flå og finhakk tomaten, fjern den myke kjernen. Skjær i terninger. Finhakk 1rød chilien, rødløken, og 1-2 hvitløkfedd.
Del avocadoene, skrap ut kjøttet og mos med gaffel. Bland alt, også finhakket fersk koriander og 2 ss creme fraiche og en liten sprut sitronsaft.
Smak til med salt og pepper.

Her har jeg pyntet med kaviar og laks. Den dagen hadde vi fest
Dette er den ekte varen, det smaker man. Deilig til dip til feks potetgull, selleristenger eller på kjeks som en forrett.
For flere oppskrifter, klikk her. eller HER  

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?