BROKKOLISALAT ER EN NY VENN
OG FOR EN VENN!
Dette er virkelig en deilig salat og du må ikke la deg skremme av at det er majones i.
Det du skal huske er at dette ikke er mat som spises for ofte. Ikke tenk så mye på kaloriene her den er jo så deilig.
Oppskrift
2 store brokkoli
1 rød løk
1 dl rosiner
2 ss sukker
7 ts balsamicoeddik
Videre:
1 dl solsikkekjerner
1 bk. bacon terninger
Del brokkolien i små buketter. Hakk løken fint. Tilsett rosiner. Dette blandes med dressingen og settes til å trekke i 3-4 timer. Før servering stekes bacon ; blandes i og solsikkefrø drysses over.
Salaten serveres med grovt brød som en selvstendig rett, el som tilbehør til fisk, fjærkre og svinekjøtt.
Fra Darren i Bergen, vi spiste den første gang til kalkun og ble veldig begeistret.
Dette er virkelig en deilig salat og du må ikke la deg skremme av at det er majones i.
Det du skal huske er at dette ikke er mat som spises for ofte. Ikke tenk så mye på kaloriene her den er jo så deilig.
Oppskrift
2 store brokkoli
1 rød løk
1 dl rosiner
Dressing:
1 ½ dl majones2 ss sukker
7 ts balsamicoeddik
Videre:
1 dl solsikkekjerner
1 bk. bacon terninger
Del brokkolien i små buketter. Hakk løken fint. Tilsett rosiner. Dette blandes med dressingen og settes til å trekke i 3-4 timer. Før servering stekes bacon ; blandes i og solsikkefrø drysses over.
Salaten serveres med grovt brød som en selvstendig rett, el som tilbehør til fisk, fjærkre og svinekjøtt.
Fra Darren i Bergen, vi spiste den første gang til kalkun og ble veldig begeistret.
Kommentarer
Legg inn en kommentar