BROKKOLISALAT ER EN NY VENN

OG FOR EN VENN!

Dette er virkelig en deilig salat og du må ikke la deg skremme av at det er majones i.



Det du skal huske er at dette ikke er mat som spises for ofte. Ikke tenk så mye på kaloriene her den er jo så deilig.
Oppskrift
2 store brokkoli
1 rød løk
1 dl rosiner
Dressing:
1 ½ dl majones
2 ss sukker
 7 ts balsamicoeddik
Videre:
 1 dl solsikkekjerner
1 bk. bacon terninger
Del brokkolien i små buketter. Hakk løken fint. Tilsett rosiner. Dette blandes med dressingen og settes til å trekke i 3-4 timer. Før servering stekes bacon ; blandes i og solsikkefrø drysses over.

Salaten serveres med grovt brød som en selvstendig rett, el som tilbehør til fisk, fjærkre og svinekjøtt.

Fra Darren i Bergen, vi spiste den første gang til kalkun og ble veldig begeistret.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?