OSTETILBEHØR FOR OSS MED INTOLERANSE
SOM ERSTATNING FOR DRUER, EPLER, PÆRER, SELLERI OSV, SÅ LAGER JEG SØTLIG, FRISKT OG SYRLIG SYLTETØY.
|
Nå går det så meget bedre.
Her er noen forslag jeg liker spise når vi har ost på bordet.
Oppskrifter
SYLTEDE KIRSEBÆR
1 Boks hermetiske kirsebær, 8-10 kumquat (eller 1 appelsin)
1ss sukker
3 stjerneanis
Del kumquat i to eller appelsin i mindre deler. Ta alle ingrediensene i en kjele og kok opp over svak varme til det meste av vesken har fordampet.(reduser)
Serveres avkjølt.
VALNØTTER I HONNING
200 gr valnøtter,
1 dl akasiehonning
Bland dette og server
OSTESYLTETØY
1-2 dl rødvinsgele
1-2 dl jordbærsyltetøy
1 knivsodd kanel
1/2 ts kardemomme
1/2 ts nellik
Smelt geleen i vannbad(må ikke koke)
Bland inn de andre ingrediensene.
Serveres avkjølt.
Se også andre syltetøyoppskrifter. Klikk HER
Kommentarer
Legg inn en kommentar