LUTEFISK ER HØSTENS BESTE

EN AVDELING AV LUTEFISKENS VENNER
Det finner du her på mitt kjøkken. Da blir det fest selv om det ikke er flere enn oss to.
Den serveres med rikelig med stekte baconbiter og baconfett, god erterstuing, kokte poteter og selvsagt hovedsaken: Lutefisk.
OBS! OBS!
Jeg mener også at smaken av lutefisk hører uløselig sammen med smaken av akevitt og øl




KONGEN AV FISKE MAT
Jeg foretrekker lutefisk av torsk lagt i form, saltet veldig godt, hvilt ca 1t, tøm av overflødig vann, legg folie over og inn i stekeovnen 225 C i ca 30 min

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?