MORS KJØTTKAKER

DET ER NOE VI KALLER HØSTTRØST

Så er vi klare

















De har alltid en plass i mitt kjøkken, på mitt bord og for ikke å snakke om i min manns mage.

Oppskrift
200 gr kjøttdeig
2 kokte poteter  grovrevet
2 ss potetmel
2 dl melk eller vann

Bland alt etter tur mens kjøkkenmaskinen arbeider. Krydring tar du til slutt,smak deg fram til det som passer.
Servert på tradisjonell måte med brun saus, kokte poteter og kål- eller ertestuing, er de den perfekte trøst og kos en regn- og vindfull høstdag.

Tradisjonenes kraft til å gi oss følelsen av at man hører til i en sammenheng er kanskje undervurdert. Jeg liker tradisjoner.

Altså en smak som tilfredsstiller både kropp og sjel.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ANDELÅR SOM ER CONFITERTE, NOE AV DET BESTE JEG VET

KLIPPFISK ELLER TØRRFISK, VET DU EGENTLIG FORSKJELLEN?

MØRLEFSE MÅ MED, VI ER VEL I LEFSENES HJEMLAND?